Oppdag apotekene i Trondheim: St. Olavs Plass og Øya

Apoteket på St. Olavs Plass er en viktig ressurs for både innbyggere og besøkende i Trondheim. Beliggenheten nær St. Olavs Hospital gir apoteket en strategisk plassering for å betjene pasienter og helsepersonell.

Apoteket på St. Olavs Plass tilbyr et bredt spekter av medisiner og helseprodukter. Det er bemannet av kunnskapsrike farmasøyter og ansatte som er klare til å hjelpe deg med dine helsebehov.

Åpningstider for sykehusapoteket på St. Olavs Plass:

Mandag-fredag: 08:00-20:00

Lørdag: 10:00-16:00

Søndag: Stengt

Apoteket på Øya

Apoteket på Øya er et annet populært apotek i Trondheim. Beliggenheten i nærheten av Balderklinikken gjør det til et ideelt valg for de som trenger rask tilgang til medisiner og helserelaterte produkter.

På apoteket på Øya vil du finne alt fra reseptbelagte medisiner til reseptfrie produkter som kan hjelpe deg med alt fra forkjølelse til sårheling. Apotekets personale er alltid tilgjengelig for å gi råd og veiledning.

Åpningstider for apoteket på Øya:

Mandag-fredag: 09:00-17:00

Lørdag-søndag: Stengt

Oppsøk sykehusapotekene i Trondheim

I tillegg til apoteket på St. Olavs Plass og apoteket på Øya, er det også et sykehusapotek i Trondheim sentrum.

Du vil finne sykehusapoteket på følgende adresse:

St. Olavs gate 1, 7006 Trondheim

Sykehusapoteket i Trondheim har et bredt utvalg av medisiner og helserelaterte produkter. Ta kontakt med apoteket for å få mer informasjon om deres åpningstider og tjenester.

Oppdag helseapotekene i Trondheim

Trondheim har en rekke apoteker som er tilgjengelige for å hjelpe deg med dine helsebehov. Apotekene på St. Olavs Plass, Øya og sykehusapoteket i Trondheim er alle bemannet av dyktige farmasøyter og har et bredt utvalg av medisiner og helseprodukter.

Uansett om du trenger en reseptbelagt medisin eller et reseptfritt produkt, er apotekene i Trondheim klare til å betjene deg. Ta gjerne kontakt med apotekene direkte eller besøk deres nettsider for å få mer informasjon om deres tilbud og åpningstider.

Oppsummering

Apotekene på St. Olavs Plass og Øya i Trondheim er viktige ressurser for lokalbefolkningen og besøkende. Med et bredt utvalg av medisiner og helseprodukter, samt kunnskapsrike ansatte, er disse apotekene klare til å betjene dine helsebehov.

Vær oppmerksom på at åpningstider kan endre seg, så det er alltid lurt å dobbeltsjekke før du besøker apoteket.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Sykehusapoteket Trondheim på St. Olavs plass?

Sykehusapoteket Trondheim på St. Olavs plass har åpent fra kl. 08:30 til 16:30. Det er viktig å sjekke åpningstidene før du besøker apoteket for å unngå unødvendig ventetid.

Hvor finner jeg St. Olavs Apotek?

St. Olavs Apotek ligger på St. Olavs plass i Trondheim. Du kan enkelt finne apoteket ved å søke etter adressen eller bruke karttjenester på nettet.

Hva er åpningstidene til Balderklinikken i Trondheim?

Dessverre har vi ikke informasjon om åpningstidene til Balderklinikken i Trondheim. Det kan være lurt å kontakte klinikken direkte for å få oppdatert informasjon om åpningstidene.

Hvor finner jeg Apotek Øya?

Apotek Øya befinner seg på Øya i Trondheim. Du kan enkelt finne apoteket ved å søke etter adressen eller bruke karttjenester på nettet.

Hvilke tjenester tilbyr Sykehusapoteket i Trondheim?

Sykehusapoteket i Trondheim tilbyr ulike apotektjenester som reseptekspedisjon, veiledning om legemidler og sykepleieprodukter. Du kan besøke apoteket for å få profesjonell hjelp og veiledning angående dine resepter og medisinske behov.

Hvor kan jeg finne informasjon om åpningstider for Sykehusapoteket Trondheim?

Du kan finne informasjon om åpningstidene til Sykehusapoteket Trondheim på deres offisielle nettside eller kontakte apoteket direkte. Det er viktig å sjekke åpningstidene før du besøker apoteket for å sikre at de er åpne når du trenger deres tjenester.

Er Apotek St. Olavs og Sykehusapoteket St. Olavs det samme?

Ja, Apotek St. Olavs og Sykehusapoteket St. Olavs refererer til det samme apoteket på St. Olavs plass i Trondheim. Du kan trygt besøke apoteket under begge navnene for å få de tjenestene du trenger.

Hva er adressen til Sykehusapoteket i Trondheim?

Sykehusapoteket i Trondheim ligger på St. Olavs plass, 7006 Trondheim. Du kan bruke adressen til å finne veibeskrivelse eller søke etter apoteket på karttjenester.

Hva er forskjellen mellom et sykehusapotek og et vanlig apotek?

Et sykehusapotek er en avdeling på et sykehus og serverer primært pasienter og ansatte på sykehuset. Et vanlig apotek betjener vanlige kunder og lokalbefolkningen. Begge apotek typene kan tilby reseptekspedisjon og veiledning om legemidler, men sykehusapoteket har spesialisert kunnskap og erfaring relatert til sykehusmiljøet.

Hva er åpningstidene til Apotek St. Olavs?

Dessverre har vi ikke tilgang til oppdatert informasjon om åpningstidene til Apotek St. Olavs. Du kan kontakte apoteket direkte eller besøke deres nettside for å finne ut mer om åpningstidene.

Artiklen Oppdag apotekene i Trondheim: St. Olavs Plass og Øya har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 11 anmeldelser