Pappavitser som vil få deg til å le! Sjekk ut våre tørre vitser med morsomme ordspill, spesielt egnet for barn. Utforsk også våre gåter med svar.

Er du klar for å få lattermusklene i gang? Da har vi samlet noen fantastiske pappavitser som garantert vil få deg til å le! Disse tørre vitsene er spesielt egnet for barn, men vi er sikre på at også voksne kan få seg en god latter. Vi har også inkludert noen morsomme ordspill samt gåter med svar som vil utfordre hjernen din. La oss komme i gang!

Tørre vitser med morsomme ordspill

Her er noen av våre beste tørre vitser med morsomme ordspill:

Hva gjorde den ene veggen til den andre veggen?

Vi ses på hjørnet!

Denne vitsen er en klassiker som får de fleste til å trekke på smilebåndet. Den spiller på ordet “hjørnet” og skaper en morsom situasjon mellom to vegger som kan “ses” på hjørnet. En enkel vits, men alltid morsom!

Hva kaller man en fisk uten øyne?

Fisk.

Denne vitsen spiller på ordet “fisk” ved å lage en morsom dobbeltbetydning. En fisk uten øyne kalles faktisk bare “fisk”. En enkel og tørr vits som fungerer utmerket!

Vitser spesielt egnet for barn

Er du på jakt etter vitser som barna vil elske? Da har vi flere fantastiske alternativer:

Hvorfor løp ikke skjelettet over gaten?

Det hadde ingen muskler til å gå!

Denne vitsen spiller på skjelettets anatomi og får frem en morsom situasjon. Et skjelett har ingen muskler, så det kan ikke bevege seg som et vanlig menneske. En morsom og underholdende vits som garantert vil få barna til å le!

Hvorfor tok ballen en dusj?

Den var skitten etter å ha blitt kastet rundt!

Denne vitsen spiller på dobbeltbetydningen av “skitten”. Ballen ble ikke fysisk skitten, men ble kastet rundt og var derfor skitten i en annen forstand. En smart og morsom vits som barna absolutt vil sette pris på!

Gåter med svar

Er du klar for en hjernetrim? Her er noen morsomme gåter med svar:

  1. Hva kan man ikke gjøre i et glass?

    Svømme!

  2. Hva har fire bein om morgenen, to bein om ettermiddagen og tre bein om kvelden?

    Mennesket! Om morgenen krabber man på alle fire, om ettermiddagen går man på to bein, og om kvelden bruker man en stokk som det tredje “beinet”.

  3. Hva sier fuglen når den er fornøyd?

    Lerdu!

Disse gåtene er morsomme og utfordrende samtidig. De vil få deg til å tenke litt ekstra og lete etter den riktige løsningen. Utforsk disse gåtene med barna dine og se hvem som klarer å finne svarene først!

Vi håper disse pappavitsene, tørre vitsene med morsomme ordspill og gåter med svar har gitt deg en god latter og en utfordring for hjernen. Fortell dem gjerne videre til familie og venner for å spre smil og glede!

Ofte stillede spørgsmål

Hva kaller man en fisk uten øyne?

Fshhh Den har ikke øyne, så den sier “fshhh”.

Hva sa det ene øyet til det andre øyet?

Mellom oss er det mer enn det ser ut til Det er en vits basert på ordspill, der “øyet” blir brukt som et ledd i uttrykket “mellom oss er det mer enn det ser ut til”.

Hvorfor trives fisk så godt i vann?

Fordi de ikke kan trives i land Dette er en tørr vits på ordspillet mellom “trives” og “vannet”.

Hvilken musikk liker pepperkaker best?

“Chip”oppmusikk Ordet “chip”oppmusikk spilles på ordet “pepperkaker”, og viser til det knasende lyden pepperkaker lager når de blir spist.

Hvorfor tok bananen på seg solbriller?

Fordi den skulle bli skrelt Vitsen spiller på ordet “skrelt”, som kan bety å ta av seg klær samt å fjerne skallet fra bananen.

Hva sa det ene eplet til det andre eplet i sirkelen?

Du kjerne meg masse, appletiser! Ordet “äppel” (eple) blir brukt til ordspill ved å legge til “liser” (mye) for å danne det svenske uttrykket “du kjerne meg masse, äppel-iser”.

Hva får du hvis du krysser en bie og en geit?

Det vet ingen, for det er fullstendig bortkastet tid Vitsen spiller på det faktum at å krysse en bie og en geit er helt meningsløst og dermed bortkastet tid.

Hva kaller man en bokstav som ikke er redd for noe?

“For”skt Dette er et ordspill på ordet “forsk”, hvor det siste leddet “skt” brukes i betydningen “skrekkslagen”.

Hva kalles et tog som spiser?

Et Smaks-tog Vitsen bygger på ordspillet mellom “smaks-” (taste) og “togs” (tog).

Hvorfor kjøpte skjelettet en bil?

Fordi det ønsket å stake av gårde Uttrykket “stake av gårde” brukes i betydningen å dra av gårde raskt, men spiller også på det faktum at et skjelett ikke har kjøtt og ben og dermed kan stake av gårde veldig raskt.

Artiklen Pappavitser som vil få deg til å le! Sjekk ut våre tørre vitser med morsomme ordspill, spesielt egnet for barn. Utforsk også våre gåter med svar. har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 27 anmeldelser