Bli sommerklar med de perfekte sandalene

Møt sommeren med et par nye sandaler

Når kalenderen endelig når de varmere månedene, står et spesielt fottøy skrevet med store bokstaver overalt – SANDALER. Er du også klar for å kaste sokkene, gjemme dem bakerst i garderoben og la føttene få luft? Da har vi samlet årets store must-haves når det gjelder sandaler.

Sandaler – Vårens og sommerens største trender

Er du på jakt etter et par nye sandaler til samlingen, kan du her bli oppdatert om de store trendene innen sandaler. Uansett om du leter etter et par praktiske hverdagssandaler for lange turer eller kanskje et par som kan gi litt ekstra glans til en festlig antrekk, finner du garantert noe som passer deg her. Sommerens trender inkluderer både vakre og feminine sandaler med en liten hæl, men også praktiske sandaler med litt mer støtte.

Flate sandaler

Flate sandaler er et must i hver kvinnes garderobe, men med så mange ulike typer flate sandaler kan det være virkelig vanskelig å velge. Hvis du leter etter et par flate sandaler som virkelig passer inn i dagens trender akkurat nå, synes jeg du bør holde utkikk etter følgende stiler:

Hvis du søker etter hverdagssandaler som kan gi litt liv og farge til antrekket ditt, bør du rette blikket mot de populære H2O badesandalene. Sandalene finnes i mange farger og er perfekte både for hverdagen og for en herlig sommerferie i utlandet eller en campingferie i den danske naturen.

Ønsker du ikke å kompromisse med komfort og kvalitet, men vil samtidig ha et par sandaler som garantert kan gi det lille ekstra til antrekket ditt? Med sandalene fra Copenhagen Shoes får du nettopp alt dette i ett og samme pakke hvis du tar en titt på deres store sortiment. Her finner du alt fra borrelåssandaler, sandaler med nagler, semskede sandaler, slippers og mye mer.

Sandaler med hæl

Sexy, elegante og feminine er tre ord som definerer sandaler med hæl. Hvis du er en kvinne som liker å løfte antrekket ditt og gi det det lille ekstra, enten til hverdag eller til en festlig anledning, er sandaler med hæl det opplagte valget for deg. Gi sandalene dine med hæl en hverdagslig touch med et par kule jeans, eller gjør deg klar for helgen med en vakker sommerkjole eller skjørt. De herlige sandalene med hæl finnes fra merker som Pieces og Phenumb Copenhagen, så du kan være sikker på å finne et par innenfor den prisklassen du søker.

Er du klar for å velge ditt neste par sommersandaler? Da er det bare å sette i gang.