Den beste underholdningen fra sofaen

Mange internettselskaper tilbyr i dag et hav av forskjellige leveringsmodeller. I våre dager er førstevalget for mange å få bestillingen levert til en pakkebutikk, noe som gjør at du kan hente varene dine når du har mulighet. Leveringsmåten er spesielt smart, og i mange tilfeller også den billigste typen levering.

Du bør like gjerne tenke på å velge å få det levert til din hjemmeadresse eller til din arbeidsplass. Frakttypen er ofte litt mer kostbar, men samtidig ganske uproblematisk. Den mest prisbevisste leveringsmetoden kan ikke motbevises ved å hente varene selv, men dette er betinget av at du holder deg i nærheten av hjemmet til nettbutikken.

Forsendelsesperioden er tross alt veldig viktig hvis du skal bruke pakken på kort tid, og til det formålet er det synd at vi sjekker antatt leveringsdato for det aktuelle produktet.

Flere nettbutikker garanterer dag-til-dag levering på mange av butikkens produkter, men vær forsiktig da det avhenger av at bestillingen legges inn før et bestemt tidspunkt, med sikte på at de sannsynligvis skal klare få de nye varene til rederiet før de ansatte drar hjem.

Noen få nettselskaper lover gratis frakt, men vanligvis krever dette et bestemt beløp for å kjøpes. Ellers kan du ta den billigste leveringsmetoden, som – uansett om du bor i nærheten av Aarhus, Skanderborg eller Vojens – ville være å få transportøren til å bringe produktene dine til en pakkebutikk.

Sjekk om nettbutikken er koblet til e-merket

I dag er det veldig enkelt for vanlige dødelige å sammenligne priser på forskjellige nettselskaper og derfor har massevis av nettbutikker sett seg nødt til å å presse utsalgsprisene på mange av produktene deres – for jenter og gutter, og også for damer og herrer – en god del, og noen ganger til og med tilby gratis levering.

Det kan likevel være fordelaktig å se på ulike e-butikker for tilbud før du handler, slik at du ikke er i tvil om å få den billigste prisen.

Du skal ikke se bort fra at dersom en nettbutikk annonserer varer til en utsalgspris som kan oppfattes som slående attraktive, så bør dette ofte være et tegn på en uoppriktig nettbutikk. Bestillinger med betalingskort er imidlertid en del av en regel som sparer oss fra falske e-butikker.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betaling med mobiltelefon. Alternativt kan du benytte deg av et tilbud som ViaBill, forutsatt at du ønsker å finansiere regningen over tid.

Før noen kjøper fra en nettbutikk, må de se på nettbutikkens handelsavtale på en bestemt måte, men det er ofte ikke særlig gøy.

Et annet alternativ er å sjekke om e-handelen støttes av e-merket, siden dette kan være en garanti for at nettbutikken følger dansk lovgivning og at e-handelen av og til kontrolleres av spesialister som kjenner til gjeldende regelverk. Dette er også en god mulighet for støtte dersom du opplever problemer som følge av kjøpet.

Videre er det bra at kjøper er klar over de grunnleggende reglene som kan ha innflytelse på transaksjonen, for eksempel hvilken returrett internettselskapet har. Derfor er det også aktuelt at du alltid oppbevarer bestillingsmailen din, slik at du til enhver tid kan være vitne til transaksjonen, uansett om du handler etter en mann eller en kvinne.

Netthandel boomer

Trustpilot gir supergode sjanser til å sette seg inn i meningene til flere andre kjøpere og det er derfor smart at du tolker e-butikkens kritikk før du kjøper .

Facebook produserer også superpraktiske snarveier for å bli kjent med nettbutikkens kundefokus. I tillegg til det møter vi noen nettbutikker som gir folk mulighet til å skrive en kritikk av bestillingsprosessen, som også skal brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi samarbeider med mange e-bedrifter når vi viser selskapenes produkter, og får refusjon forutsatt at de besøkende vi videresender gjør et kjøp.

Informasjon om tilbud og e-handel oppdateres hele tiden, men det er umulig for oss å gi garantier mot endringer som er implementert etter siste oppdatering av våre data.